.

.

Monday, July 29, 2013

در قران کریم هرگز از همجنسگرا صحبت نشده و هیچ همجنسگرایی به پیامبر قوم لوط مراجعه ننموده که بگوید من همجنسگرا هستم،در زمان پیامبر(ص)نیز هیچ انسانی به ایشان مراجعه ننمودند که بگوید یا پیامبر من همجنسگرا هستم و علاقه ای به رابطه جنسی و عاطفی با جنس مخالف ندارم تا ایشان تکلیف این اشخاص را مشخص نمایند!واز همه مهمتر خود خداوند که همه انسانها و همه هستی آفریده اوست و به ذات هرچیزی آگاه است خود او که قوم لوط را آفرید اگر میدانست که آنها همجنسگرا هستند و ذاتشان همینگونه است هرگز آنان را مجازات نمینمود ،مگر جز این نیست که خداوند فرموده است از هرکس به اندازه استعدادهایی که در او نهاده است تکلیف میخواهد،مثلا انتظاری که از شخص کم استعداد میرود کمتر است نسبت به یک پرفسور،بنابر این هیچگاه خداوند متعال از انسانی که ذات او و استعداد ذاتی او همجنسگراست نمیخواهد که به زور خود را قانع سازد که با جنس مخالفش ارتباط اجباری داشته باشد اگر رابطه اجباری را تحمیل میکرد خود این میشود جبردر صورتی که با ذات او در تضاد است چراکه حتی او در زمینه دین هم میفرماید لا اکراه فی الدین،خود خدا یقینا چنین چیزی نمیخواهد چون او به ذات اشخاص و کل موجودات آگاه است ،هیچگاه خدا یک کور مادرزاد را بخاطر نابیناییش مورد مواخذه قرار نمیدهد که بگویید تو چرا نمیبینی و یا به کر مادرزاد بگوید تو چرا کری!  چون او ذاتا نابینا یا کرشده و بر او عذری نیست،همجنسگرا ذاتا همجنسگراست و بر او عذری نیست ،خدا نیز عذری نمیگیرد و این را میداند اما برخی انسانهای نا آگاه نمیدانند و این اشتباه کسانی است که از قران و بیانات پیامبر(ص)برداشت اشتباه نمودند،اصلا در قوم لوط همجنسگرایی وجود نداشت،بلکه تمامی آنان همجنسباز بودند و خداوند متعال میدانست که ذات انان اینگونه نیست که فقط به همجنس علاقه داشته باشند چراکه انان با زادو ولد یک قوم را بوجود اورده بودند و اکنون تمامی انان همجنسبازی میکردند

Friday, July 26, 2013

روز ملی دگرباشان جنسی ایران گرامی باد

 سال‌های بسیاری در تقویم ایران زمین با سکوت گذشت، سکوتی که گاه رنگ گناه و نفرین، گاه مجرم، قربانی ، بیمار و یا انکار را به خود می‌گرفت. آری این داستان زندگی اقلیت جنسی ایرانی است. اقلیتی که برای شکستن حصار سکوت و بی‌عدالتی زبان به سخن گشوده است. نسلهای گذشته سخت کوشیدند و آسیب‌ها و ناملایمات را تا به امروز به دوش کشیدند تا جامعه ی اقلیت جنسی به عنوان بخشی از خانواده‌ی ایران برگی از تقویم را به نام خود رقم زند. امروز آگاهی بشر به اندازه‌ای است که حق انسان را ورای اقلیت و اکثریت در نظر می‌گیرد و در سایه ی این بلوغ، جامعه ی اقلیت جنسی ایران اولین جمعه ی مرداد ماه را به نام روز ملی دگرباشان جنسی ایران در صفحه ی تقویم ثبت کرد. ما پدیده ای نو نیستیم، ما بخشی از ذات و طبیعت انسانی هستیم که نادیده گرفته می‌شد. اثبات این روز به ایران و سال‌نامه‌ی ایران را شادباش می‌گوییم.

Wednesday, July 24, 2013

مخالفت شديد و اعتراض به عملكرد عده اي از ايرانيان به اصطلاح همجنسگرايان

مخالفت شديد و اعتراض به عملكرد عده اي از ايرانيان به اصطلاح همجنسگرايان پناهجو مقيم كانادا به بر ا فراشتن پرچم جمهوري اسلامي در روز افتخار همجنسگرايان در كانادا موجب موج عظيمي از مخالفت ها و اعتراضات گروهاي حامي حقوق همجسنگرايان شده؟ واقعا اين دست از افراد كه به پرچم جمهوري اسلامي الويت و احترام قائل شدند نمي دادند كه زير همين پرچم جمهوري اسلامي حقوق إنساني شان پاي مال شد ؟ حقير و تحقير شدند، ؟؟إعدام شدند، ؟توهين خوردند؟القابي همچون افرادي با مشكلات جنسي و تداخل رواني أعلام شدند ، واقعا اينها رو فراموش كردند و به پرچم جمهوري اسلامي كه نماينده دولت جمهوري اسلامي هست نه مردم ايران اهميت قائل شدند. ناداني تا چه حد؟ حقارت تا چه حد؟ نداشتن درك و عواقب ندانم كاريها تا كجا ؟ اين افراد كه به پرچم جمهوري اسلامي مهر تأييد زدند نماينده جامعه ما همجنسگرايان نمي توانند باشند. و أن اقدامي را هم كه انجام دادند باعث تأثر و تاسف هست ، در زير بخشي از نظرات هموطن فعال حقوق بشري دوست عزيز نيك هست لطفا بخوانيد.

"من هم شدیدا و جدا با این آرم مضحک حکومت اسلامی و نه آنهم جمهوری مخالفم . برای اینکه این دولت از پرچمش تا سیاستش هرگز جمهوریت ندارد. انقلاب مردم ایران بدست تاتارهای اسلامی و دیکتاتوری دزدیده شد و برای بسیاری از مردم ما این پرچم در ایران تحمیل شد. همچنین برای بسیاری دیگر بویژه آندسته از ایرانیان آزاده ما در خارج کشور هم رسمیت ندارد. حتی برای دول دمکرات و سکولار و انساندوستانی همچون کانادا و نروژ رسمیت ندارد. گر چه من به بسیاری از زحمات شما برای پناهجویان و جامعه ال گی بی تی ارادت دارم . اما واقعا از اینکار شما و از این پرچمی که به مردم ما و به جهانیان آزاده تحمیل شده و بعنوان نماد میهن گرانمایه و رنجدیده مردم ایران و نیز خونهای بیگناه بر زمین ریخته دگرباشان ایرانی استفاده نمودید متاسفم. شما اگر پرچم شیر و خورشید را هم بدلایل سیاسی بودنش و یا غیره نمپذیرید حداقل میتوانستید پرچم سه رنگ ایران را بدون علامت و یا با نوشته واژه ای به مثال ایران همراه با یک پرچم رنگین کمان حمل کنید."
می خواستم مثل همه زندگی کنم، مثل همه دختر و پسرهایی که در خیابان می دیدم. هدف من به سادگی این بود که هویت خودم را پیدا کنم

Saturday, July 20, 2013

باور

اون وقتا مغزم از تصورات و عقاید کلیشه‌ای زیادی پر بود که بارها با‌هاشون جنگیدم و سبک سنگین شون کردم تا بالاخره تونستم با‌هاشون کنار بیام و خود واقعی‌ خودم رو قبول کنم … اما این موضوع به مزاج *محافظه کارا* خوش نمیاد و اونها معتقدن که ما همجنسگرا‌ها ،مسیر زندگی‌ مون رو خودمون انتخاب می‌کنیم و واسه همینه که می‌شه این انتخاب رو با بعضی‌ روش‌های درمانی و بعضی‌ رسم و رسومات مذهبی‌ عوضش کرد … ولی‌ به نظر من ،این باورشون غلطه و من معتقدم که خلقت آدم‌ها واسه خدا ،مثل یه بازی می‌مونه و اونه که قبل از خلقت یکنفر تصمیم میگیره که این آدم چه خصوصیات و شکل و شمایلی داشته باشه … 
آره خوب ،من نمیتونم خود واقعی‌ خودم رو ،حتا اگه خیلی‌ هم سعی‌ و تلاش از خودم نشون بدم ،باز عوض کنم چونکه این طبیعت منه که همه دلخوشی و دلگرمی‌ من رو فقط یکی‌ که از جنس و شکل من هستش میتونه برام فراهم کنه.
توی ذهن آدما ،همجنسگرایی معادل همه چیز‌های بی‌ارزش و غیر انسانیه و همین باور هستش که میتونه مثل باورهای قدیمی‌ آدمها و تعصباتی که نسبت به مذهب و یا رنگ پوست از خودشون نشون میدادن ،باعث بروز خشونت و جنگ بشه … واسه پدید اومدن نفرت و جنگ ،اصلا فرقی‌ نمیکنه که باور و تعصب غلط از کجا و چه شکلی‌ بوجود اومده باشه ،چون در نهایت آدم هارو بجون هم میندازه و قتل و کشتار رو سبب میشه.

Friday, July 19, 2013

امام همجنسگرای واشنگتن خطبه عقد می‌خواند

امام داعیه عبدالله، ساکن واشنگتن، بین هویت دینی و جنسی خود تعارضی نمی‌بیند.
او تنها چهره اسلامی سرشناس در آمریکاست که علنا می‌گوید که همجنسگراست و شریک زندگی‌اش مردیست که با او در صیغه موقت زندگی می‌کند.آقای عبدالله که در عربستان سعودی فقه آموخته، معتقد است نص قرآن درباره رابطه عاشقانه و ازدواج دو همجنس که تمایلی به جنس مخالف ندارند، ساکت است.او می‌گوید: « به نظر من، قرآن مستقیما در مورد رابطه همجنسگرایان حرفی نمی‌زند. وقتی که مردم در این باره به قرآن استناد می‌کنند، در واقع به روایت لوط اشاره می‌کنند و تفسیرشان این است که عمل جنسی تعیین کننده گرایش جنسی شخص است. این مشکل تفسیر آن‌هاست. »
واشنگتن از نظر تراکم جمعیت اقلیت جنسی در آمریکا جایگاه نخست را دارد. نظرسنجی اخیر موسسه گالوپ نشان می دهد که حداقل ۱۰ درصد ساکنان این شهر همجنس گرا، دو جنس گرا یا ترنس جندر هستند.میدان دوپانت واشنگتن یکی از مراکز اصلی زندگی این افراد است. در نزدیکی همین میدان است که امام عبدالله در یک مرکز فرهنگی، مسجدی افتتاح کرده است و هر روز با شمار کوچک پیروانش دیدار می‌کند.
تحریف در دین
برداشت داعیه عبدالله از تعالیم اسلام و این که او برای زوج‌های همجنس نیز خطبه عقد می‌خواند، از دید بسیاری از مسلمانان تحریف آشکار دین اسلام به حساب می‌آید.در مسجد دار الهجرت، واقع در شمال ایالت ویرجینیا در حوالی واشنگتن، شاید کمتر کسی بپذیرد که دو همجنس می‌توانند ازدواج کنند.جوهر عبدالمالک، امام مسجد، صراحتا علیه دگرباشان جنسی موضع گیری نمی‌کند، اما بر حفظ مفهوم سنتی خانواده تاکید دارد.
او می‌گوید: «این که گفته شود بر اساس تفسیر قرآن مرد می‌تواند با مرد ازدواج کند و زن با زن، من چنین چیزی را در قرآن نمی‌بینم.»
بسیاری از مسلمانان آمریکا اصالتا مهاجران کشورهای خاورمیانه هستند که دگرباشان جنسی در آن‌ها حقوقی ندارند.بنا بر نظرسنجی اخیر سازمان پیو، در اردن ۹۷ درصد مردم، در مصر ۹۵ درصد و در لبنان ۸۰ درصد مردم، همجنسگرایی را رد می‌کنند.اما در آمریکا حداقل ۶۰ درصد مردم بر این باورند که همجنسگرایی باید توسط جامعه پذیرفته شود. این رقم در سال ۲۰۰۷ میلادی ۴۱ درصد بوده است.با وجود مقاومت‌ها، به نظر می‌رسد که جامعه آمریکا در حال پذیرفتن حق ازدواج همجنس گرایان باشد، هرچند بعید است تابویی که امام داعیه عبدالله آن را شکسته‌ است، به این زودی‌ها برای قشر سنتی مسلمانان آمریکا شکسته شود.

Monday, July 15, 2013

World cup 2018 and Homophobia danger

Football fans have expressed fears over the recent anti-gay bill in Russia which follows numerous homophobic beatings and murders in the country.

The ‘homosexual propagand bill, recentlygiven final approval in the Russian State Duma, which could make the public display of homosexuality a criminal offence, punishable through imprisonment.
Now the Gay Football Supporters’ Network (GFSN) has expressed anxieties that the bill’s passing could be used as a way to discriminate fans at the Russia 2018 FIFA World Cup. The organisation states that those attending could be persecuted or arrested simply for carrying a rainbow flag.
Ed Connell, Campaigns Officer for the organisation said: “The GFSN is very concerned that the footballing authorities see fit to award the prestigious World Cup to countries such as Russia which discriminate against the LGB&T community.
“We would urge UEFA and FIFA to demonstrate their resolve to tackle discrimination by seeking assurances that LGB&T supporters will be able to attend these events without the risk of intimidation or arrest merely because of their sexuality.”
The Gay Football Supporters’ Network has claimed that the anti-gay law is the latest of series of anti-gay events in Russia, from people losing their jobs due to their sexuality, to discriminatory government legislation, in addition to gay people being tortured and beaten to death.
The GFSN said that fans are considering cancelling their visits to the 2018 World Cup for fears over similar acts of aggression.
Mr Connell added: “We would also hope that future host applications will be scrutinized more closely so as to ensure that competitions are not awarded to countries with poor human rights records or without assurances from those countries that all members of the footballing family will be both safe and welcome.”

Wednesday, July 10, 2013

رها چون باد


آزاد بودن حس خوبیه، هم آزاد بودن از قید و بند افکار و عقاید محدود کننده و دربندکشنده روح و جسم انسان و تعصبات بی پایه و اساس و اعتقادات خرافی و تقدیس شده بدون کمترین فکر، و هم داشتن استتقلال رأی و آزادی عمل...
وقتی جوونایی رو میبینم که روند زندگیشون از پیش معلومه، سر به انتظاراتی که خانواده ازشون دارند سپردن، و ظاهرا به این سرسپردگی راضی و خشنودن و چیزی فراتر از این از مخیله شون خارجه، برای خودم خوشحال میشم (گرچه اون هم سبکی از زندگی و انتظارات آدم از زندگیشه که قابل احترامه، ولی مشکل اینجاست که اینطور آدم ها غالبا برای هیچ اندیشه ای جز اندیشه های مشابه خودشون کمترین ارزشی قائل نیستن و این بخشی از روحیه ی جامعه ی سنتی ایرانه
خوشحالم که می تونم راه زندگیم رو خودم انتخاب کنم! و مجبور نیستم تن به خواسته ها و فشارهای جامعه بدم...
البته هر چیز بهایی داره! و بهای این آزادی بسیار سنگین بوده و کماکان خواهد بود... (ولی نه سنگین تر از یک عمر زندگی گوسپندی

Monday, July 8, 2013

مارک و دیدگاهش


موسس فیس بوک 'مارک زوکربرگ' در چهل وسومین رژه ی افتخار سالانه ی سانفرانسیسکو در میان راهپیمایان بود.

فیس بوک یک واگن برقی که به نشان های افتخار تزیین شده بود اجاره کرده بود، همچنانکه 700 تن از کارکنان همجنس گرا، دوجنس گرا و ترنس جندر(ال جی بی تی) این شرکت 'مارک زوکربرگ' که در این واگن برقی بود را همراهی می کردند.

این سومین سالی است که فیس بوک در راهپیمایی افتخار سانفرانسیسکو شرکت می کند و همینطور امسال مصادف شد با سالی که فیس بوک خیلی درمورد پذیرش نسبت به جامعه ی ال جی بی تی علنی بود.

اخیرا فیس بوک گزارش آماری را در مورد کاربران آمریکایی اش نیز منتشر کرده بود که نشان میداد 70% کاربران فیس بوک در کشور آمریکا با دوستی در ارتباط هستند که خود را در تایملاین خود هجنس گرا یا دوجنس گرا معرفی میکند.

البته این درحالی است که بسیاری از افراد از همجنس گرایی یا دوجنس گرایی خود در فیس بوک در مقابل افرادی که با آنها در ارتباطند به طور علنی چیزی اعلام نمی کنند.

DegarVajeh : زاکربرگ در اقدام دیگری در هفته گذشته که دیوان عالی آمریکا که قانون دفاع از ازدواج را به نفع همجنس‌گرایان تغییر داد، در فیس‌بوک خود نوشت: «‌ به این‌که کشورمان در جهت درست در حرکت است افتخار می‌کنم و برای بسیاری از دوستانم و خانوداه‌هایشان خوشحالم.»
موسس فیس بوک 'مارک زوکربرگ' در چهل وسومین رژه ی افتخار سالانه ی سانفرانسیسکو در میان راهپیمایان بود.

فیس بوک یک واگن برقی که به نشان های افتخار تزیین شده بود اجاره کرده بود، همچنانکه 700 تن از کارکنان همجنس گرا، دوجنس گرا و ترنس جندر(ال جی بی تی) این شرکت 'مارک زوکربرگ' که در این واگن برقی بود را همراهی می کردند.

این سومین سالی است که فیس بوک در راهپیمایی افتخار سانفرانسیسکو شرکت می کند و همینطور امسال مصادف شد با سالی که فیس بوک خیلی درمورد پذیرش نسبت به جامعه ی ال جی بی تی علنی بود.

اخیرا فیس بوک گزارش آماری را در مورد کاربران آمریکایی اش نیز منتشر کرده بود که نشان میداد 70% کاربران فیس بوک در کشور آمریکا با دوستی در ارتباط هستند که خود را در تایملاین خود هجنس گرا یا دوجنس گرا معرفی میکند.

البته این درحالی است که بسیاری از افراد از همجنس گرایی یا دوجنس گرایی خود در فیس بوک در مقابل افرادی که با آنها در ارتباطند به طور علنی چیزی اعلام نمی کنند.

DegarVajeh : زاکربرگ در اقدام دیگری در هفته گذشته که دیوان عالی آمریکا که قانون دفاع از ازدواج را به نفع همجنس‌گرایان تغییر داد، در فیس‌بوک خود نوشت: «‌ به این‌که کشورمان در جهت درست در حرکت است افتخار می‌کنم و برای بسیاری از دوستانم و خانوداه‌هایشان خوشحالم.»


Facebook founder Mark Zuckerberg was among the marchers in San Francisco's 43rd Annual Gay Pride Parade.

Facebook rented a trolley car and adorned it with prideful decorations as 700 of the company's lesbian, gay, bisexual and transgender (LGBT) employees walked along, with Zuckerberg among those on the trolley.

This was the third year Facebook has marched in San Francisco's Pride Parade and it also comes at a time when Facebook has been very open about their acceptance for the LGBT community.

Facebook also released a new report that found 70% of Facebook users in the United States are connected to "a friend who has expressly identified themselves as gay, lesbian or bisexual on their timeline."

Meanwhile many people do not openly shows info of their homosexuality or bisexuality to those who they .are contacted with at facebook

also earlier last week as US supreme court striking down DOMA, Mark Zuckerberg said on his facebook that: "I'm proud that our country is moving in the right direction, and I'm happy for so many of my friends and their families. #PrideConnectsUs — feeling proud."

...خواهی نشوی رسوا

زندگی در یک جامعه و فرهنگ تک صدا و تک رنگ که در اون به ظاهر هیچ صدای مخالفی به گوش نمیرسه و به هیچ گروه یا اقلیت مخالفی حق عرض اندام یا حتی نفس کشیدن داده نمیشه، همه ی ما رو به یکجور بودن و یکنواخت بودن عادت داده (ای کاش کمی هم به یکرنگیمون کمک میکرد!). حاکمیت تمامیت خواه فرهنگ مردم رو هم مثل سایر جنبه های مادی و معنوی زندگیشون به انحصار خودش در آورده و با (سوء) استفاده از قدرت و ثروت بی انتهایی که در دست داره و با توسل به سلاح مهلک و بالقوه خطرناکی به اسم دین، با شناخت صحیح نقاط ضعف فرهنگی مردم و صدالبته پندگیری از وقایع تاریخی دوران معاصر، به کمک اندیشمندان شیطان صفتی که ارواح پلیدشون رو در اختیار شیطان قرار دادند، سعی در تزریق اندیشه و تفکرات تک قطبی خودش با سرنگ خشونت به مغز جامعه داره (خطری که خصوصا نسل جوون رو به شدت تهدید میکنه و مثل یک بیماری خطرناک در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی خاموشه که به نظر من ملت ما رو بیش از هر زمان دیگه ای به قهقرای اضمحلال و توحش سوق میده).
در این جامعه "مجبوری" همرنگ جماعت بشی! بایست گوسپند باشی و مطیع؛ و اگر هر نظری جز نظرات خورانده شده به جامعه داشته باشی، "بیگانه" و "دشمن" محسوب میشی و از پیش رو برداشتنت واجب شرعی!
متاسفانه این در ضمیر ناخودآگاه اکثریت ما (شاید حتی خود من) نهادینه شده... جامعه ای که در اون همه شبیه هم هستن، همه شبیه هم فکر میکنن، همه شبیه هم زندگی میکنن (آدم رو یاد دوران سلطه ی کمونیست میندازه!)... همه ی این ها یک طرف ولی زجرآور تر از همه اینکه هیچکس تحمل حتی شنیدن یا دیدن چیزی غیراز اونچه ازش به "عرف" (نظر من "عرف گله ی گوسپندان") تعبیر میکنند رو نداره!
کافیه یک اقدام کوچیک "غیرعرفی"! انجام بدی تا انگشت نمای خاص و عام بشی و هیچ کس حتی به خودش زحمت لختی فکر کردن در مورد احتمال اینکه حق با تو باشه رو نمیده...
جامعه ای که مردمش تشنه به خون هستند، سرگرمیشون تماشای مراسم اعدامه، احساسی ترین عمل زندگیشون رابطه ی جنسیه، غیراخلاقی ترین عمل از نظر اون ها بوسیدن لب هاست، بی حجابی رو عین فاحشگی میدونن، حجب و حیا رو با سکوت و نادیده انگاشتن واقعیات زندگی همسنگ میشمرن، افکار منحرفشون تمام عمر درگیر مسائل پیش پا افتاده ایه که شهامت حل کردنش رو یکبار برای همیشه با عقل و وجدان خودشون ندارن، عقل هاشون رو تعطیل کرده اند و همه سرنوشت و رأی و تصمیمشون رو به شرع واگذار کرده اند.. حال و روز این جامعه گریه آوره...
اینجاست که آدم با عمق وجودش درد هدایت و فروغ و پروین و شاملو و اخوان و سهراب و نیما رو احساس میکنه... و اینجاست که این شعر منو با خودش میبره:
من اینجا بس دلم تنگ است...
من اینجا بس دلم تنگ است و هر سازی که می بینم بد آهنگ است
بیا ره توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم
ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟؟؟


Sunday, July 7, 2013

شکواییه

یه روز از همین روزا که داشتم مثل همیشه از خیابون کنده کاری شده ی  محلمون رد میشدم یهو روی پیشخون دکه روزنامه فروشی محل، تصویر پرچم رنگین کمانی روی جلد یکی از کثیف ترین روزنامه های کشور نظرم رو به خودش جلب کرد!خیلی جالبه! یکی نیست بگه آخه هموفــوب های بیچاره، شما علاوه بر اینکه از ناآگاهی مردم برای پیشبرد اهداف پلیدتون سوء استفاده می کنید، خودتون هم فرق ... (بخوانید باقالی پخته!) و گوشت کوبیده رو تشخیص نمیدین!، خب مگه مجبورتون کردن در مورد مطلبی که نمی دونید اعاده فضل کنید! حالا میخواید تظاهرات اعتراضی مردم برزیل علیه طرح "درمان" هم  جنـــس گراها رو جای اعتراضات خیابانی به افزایش 7 درصدی بهای حمل و نقل عمومی بذارید، حداقل اون پرچم رنگین کمانی رو شطرنجی می کردید که دین و دنیای مردم رو به مخاطره نندازید! بِحمد لله که مردم ما با این مسائل (منظورم افزایش 7درصدی بهای حمل و نقل عمومیه!) کاملا بیگانه اند و گذشته از اون، اینقدر نجیب!!! هستند که 7 درصد که سهله، اگر بهای حمل و نقل عمومی 70 درصد هم افزایش پیدا کنه(کما اینکه سالی چند مرتبه می کنه!) لب از لب باز نمی کنن، چه رسد به مخالفت با احکام محتوم باری تعالی و اعتراض به حکومت عدل الهی!!! و شُکر و صد شُکر که هم جـنس گـرایی و این مسائل هم مال بِلاد کفره و (بنا به اخبار موثق) ما اصلا توی مملکتمون همــجنـس بـاز نداریم، والا خون سردبیر (نه چندان) محترم مباح و زن هاش بر عموم مسلمین حلال می شدند!

انتظار من به عنوان یک همجنس گرا از اکثریت جامعه ایران


 پذیرفتن واقعیتی به عنوان همجنس گرایان در ایران
از نظر مجامع علمی و پزشکی معتبر (برای مثال APA) همجنس گرایی یک بیماری روانی و اختلال نیست، همجنس گرایی یک پدیده مدرن نیست، همجنس گرایان به عنوان یک اقلیت در طول تاریخ و در سراسر زمین و در جوامع و فرهنگ های مختلف وجود داشتند، ایران هم از این قاعده جدا نیست، اکثرت باید قبول کند که حضور همجنس گرایان واقعی است و نمی توان آن را انکار کرد.
چرا لازم است همجنس گرایان به عنوان یک واقعیت اجتماعی پذیرفته شوند؟
انکار کردن واقعیت های اجتماعی در هر زمینه ای (از تغییر شرایط اجتماعی و سطح سواد زنان گرفته، تا اعتیاد و پیشرفت اجتماعی فرهنگی و وجود همجنس گرایان) توان جامعه را در بررسی موقعیت ها و توان رویارویی با مسائل و نیازها و توان انعطاف پذیری از بین خواهد برد، برای حفظ پویایی و سلامت جامعه چشم پوشی بر روی حقایق راه کار مناسبی نیست
پذیرفتن ظرفیت نقش مثبت همجنس گرایان
ما به عنوان یک شهروند اقلیت می توانیم از ظرفیت های فردی و اجتماعی خود در جهت فعالیت های مثبت در جامعه برای مثال کار، مسئولیت پذیری اجتماعی، تعهد به قوانینی که منصفانه نوشته شده باشند و مشارکت در پاسداری از آن، مشارکت در امور ملی برای مثال دفعاع از کشور و غیره استفاده کنیم، لازم است که این ضرفیت ها جدی گرفته شود و به آن بها داده شود.
چرا باید ظرفیت نقش مثبت همجنس گرایان پذیرفته شود؟
در این صورت می توان از این ظرفیت استفاده کرد، در غیر این صورت همیشه این امکان وجود خواهد داشت که همجنس گرایان به عنوان یک اقلیت سرخورده و منزوی از ظرفیت های خود بر علیه منافع عمومی استفاده کنند، بنابر این منافع اکثریت و اقلیت در این جهت است که نیروی فردی و اجتماعی همجنس گرایان در جهتی قرار گیرد که برای همه سودمند باشد
 دست برداشتن از سرکوب همجنس گرایان
قوانین همجنس گرا ستیز باید برچیده شود، دیدگاه های منفی اجتماعی به همجنس گرایان می تواند و باید اصلاح شوند، فشار بر همجنس گرایان و تلاش های بی فایده برای تغییر اقلیت همجنس گرا و به بردگی کشاندن ما باید متوقف شود، هیچ گونه تبعیضی در جامعه در قوانین در خانواده در محیط کار نباید بر اساس جنسیت و گرایش جنسی وجود داشته باشد.
چرا باید از سرکوب همجنس گرایان دست برداشت؟
حمله و سرکوب و زیر فشار گذاشتن همجنس گرایان عمدتا با دو هدف انجام می شود، یکی حذف همجنس گرایان است و دیگری تلاش برای تغییر همجنس گرایان، حذف همجنس گرایان ممکن نیست به این دلیل که ما فرزندان مردم دگرجنس گرا هستیم، ما محصول جامعه و سبک زندگی اکثیرت هستیم، همجنس گرایان تا زمانی که نسل بشر ادامه داشته باشد و راه حل پزشکی برای تعیین گرایش جنسی جنین پیدا نشود وجود خواهند داشت و فعلا راه حل عملی برای حذف کامل همجنس گرایان وجود ندارد نتیجتا این تلاش بیهوده است، تغییر گرایش جنسی هم بنا به نظر مجامع علمی ناممکن است و تلاش های نافرجام در این زمینه نتیجه ای جز ایجاد اختلالات روانی شدید در همجنس گرایان نداشته، این تلاش های بیهونده نتیجه ای جز صرف انرژی فردی و اجتماعی دوطرف دعوا نخواهد داشت.

Thursday, July 4, 2013

دین عدالت ، حکم عدالت

دوستان عزیز نمیخواهم از موضوع اصلی وبلاگمون خارج شوم اما 
این قضیه آنچنان شوک آور و توهین آمیز بود که دوست داشتم منتشرش کنم
به احترام دوستان مبارزم به احترام اشک چشم مادران داغدیده و پدران منتظر و چشم به راه
شوک دادگاه کهریزک؛ جنایتی با جریمه ۲۰۰ هزار تومانی

شوک دادگاه کهریزک؛ جنایتی با جریمه ۲۰۰ هزار تومانی
 جرس: دادگاه سرانجام رای خود درباره متهمان پرونده بازداشتگاه کهریزک را اعلام کرد. بازداشتگاهی که در آن گروهی از معترضان به انتخابات ریاست جمهوری گذشته تحت شکنجه های جسمی و روحی قرار گرفتند و دستکم سه نفر از آنان یعنی محسن روح‌الامینی، امیر جوادی‌فر و محمد کامرانی به دلیل شکنجه های انجام شده جان خود را از دست دادند.

سعید مرتضوی دادستان سابق تهران، حسن زارع دهنوی (معروف به قاضی حداد) معاون او و علی‌اکبر حیدری‌فر دادیار سابق دادگستری تهران، کسانی هستند که در پرونده بازداشتگاه کهریزک نام آن‌ها به عنوان متهم وجود دارد. مقام‌های جمهوری اسلامی هر بار که بحث رسیدگی به سرکوبهای پس از انتخابات پیش می‌آمد از برگزاری دادگاه کهریزک به عنوان سند افتخاری در برخورد با خاطیان یاد می‌کردند. اعلام رای دادگاه اما موید دیدگاه کسانی بود که از پیش نسبت به اجرای عدالت درباره مته‌مان تردید داشتند. هر سه متهم این پرونده در رابطه با اتهام بازداشت غیرقانونی به انفصال دائم از خدمات قضائی و ۵ سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده‌اند. سعید مرتضوی متهم ردیف اول پرونده در خصوص اتهام «گزارش خلاف واقع» به پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جریمه نقدی هم محکوم شده است. دادگاه او را از اتهام معاونت در قتل مرحوم محمد کامرانی تبرئه کرده است.
خبری که به مصلحت نبود!

خبرگزاری مهر ساعتی پس از آنکه حکم دادگاه درباره مته‌مان پرونده کهریزک را روی خروجی خود قرار داد ناگزیر به حذف آن شد. دلیل حذف این خبر مشخص نیست اما به نظر می‌رسد در ارتباط با اظهاراتی باشد که روز دوشنبه (۱۰ تیر) از سوی غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضاییه ایران ایراد شد. او با اشاره به فرصت تجدیدئظر خواهی مته‌مان گفته بود که رای دادگاه پس از نهایی شدن حکم اعلام خواهد شد. در همین حال محسن افتخاری٬ رئیس دادگاه کیفری استان تهران پس از انتشار رای دادگاه به خبرگزاری فارس گفت اعلام جزئیات این حکم «غیرقانونی» و «رسانه‌ای که این خبر را منتشر کرده باید از لحاظ قانونی پاسخگو باشد.» وی اظهار داشت: «زمانی که حکم قطعی نیست حتی ما هم اجازه اعلام آن را نداریم و من نمی‌دانم برخی از کجا و با چه اجازه‌ای این‌گونه اخبار را منتشر می‌کنند.»



کاربرانِ شاکی و شوک زده
حکم دادگاه کهریزک به سرعت در شبکه‌های اجتماعی به بحثی داغ تبدیل شد. رفع اتهام از مرتضوی در زمینه معاونت در قتل و در نظر گرفتن جریمه‌ای ۲۰۰ هزار تومانی برای او، بسیاری را یاد دادگاهی انداخت که پس از وقایع کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ تشکیل شد و علیرغم سرکوبهای شدید دانشجویان توسط پلیس و لباس شخصی‌ها، سرانجام یک دادگاه با صدور رای علیه یک سرباز به اتهام دزدی ریش تراش به کار خود پایان داد.


مضمون غالب تحلیل‌هایی که از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی درباره حکم دادگاه طرح شده است مبنی بر بی‌اعتمادی به دستگاه قضایی برای اجرای عدالت است. نوشته‌های بسیاری در این شبکه‌ها با طعنه درباره رای دادگاه دیده می‌شود. کوهیار گودرزی فعال حقوق بشر در نوشته‌ای با اشاره به جریمه ۲۰۰ هزار تومانی مرتضوی در دادگاه به طعنه گفته است «قوه قضاییه اعلام کرده ۲۰۰ هزار تومان جریمه متهم ردیف اول پرونده کهریزک بوده، به ردیفهای دوم تا دهم قراره لوح تقدیر و دیپلم افتخار اهدا بشه.» حسین نورانی‌نژاد از اعضای جبهه مشارکت ایران هم در یادداشتی با اشاره به رای دادگاه نوشته است: «دستگاه قضایی نظرسنجی کند و ببیند چند درصد مردم حکم مرتضوی را یک جور و حکم زندانیان سیاسی دیگر را جور دیگر ناعادلانه و سیاسی می‌دانند؟ نتیجه ناگفته معلوم است. آن‌ها بین اعتماد عمومی و حفظ مرتضوی‌ها، حفظ سعید مرتضوی‌ها را برگزیده‌اند. انتخابی که آینده نشان می‌دهد چقدر درست‌تر بوده. تکیه بر سعید مرتضوی‌ها یا تکیه بر مردم.»


پشتگرمی به سابقه‌ی سرکوب

مرتضوی پیش‌تر گفته بود چنانچه از سوی دادگاه محکوم شود به رای تمکین نخواهد کرد و علیه آن اعتراض می‌کند. بنابرقانون، او ۲۰ روز فرصت تجدیدنظرخواهی دارد و بعید نیست که حتی رای صادر شده کنونی هم در دادگاه تجدیدنظر شکسته شود و پرداخت ۲۰۰ هزارتومان جریمه هم از گردن او ساقط شود. بسنده کردن دادگاه به انفصال مرتضوی از فعالیت‌های قضایی و انفصال ۵ ساله‌اش از فعالیت‌های دولتی نشانگر حریم امنی است که او به واسطه سال‌ها سرکوب علیه روزنامه نگاران و فعالان سیاسی و مدنی به دست آورده است. مرتضوی در دوره اصلاحات قاضی رسیدگی کننده به پرونده‌های مطبوعاتی بود و رای به توقیف و زندانی کردن بسیاری از اصحاب رسانه داد. او سپس در مقام دادستان تهران اختیارات گسترده تری را برای سرکوب معترضان پیدا کرد و اوج آن را در جریان رخدادهای پس از انتخابات ریاست جمهموری سال ۱۳۸۸ به نمایش گذاشت. مرتضوی وقتی که موضوع دادگاه کهریزک پیش آمد با دفاعی صد در صدی از عملکرد خود مدعی شد که مظلوم واقع شده است و در این پرونده قربانی است. اظهارات او البته حاوی از تشویش و نگرانی نسبت به رای دادگاه نبود و نتیجه اعلام شده توسط دادگاه هم نشان می‌دهد که دلگرمی و آسودگی خیال وی بی‌وجه نبوده است. بسیاری از کسانی که روند دادگاه را دنبال می‌کردند انتظار داشتند که قضات حتی اگر بخواهند در این پرونده جانب ملاحظات را هم نگه دارند باید به مرتضوی حکم حبس تعلیقی بدهند اما معاف شدن او از حبس و صرفا در نظر گرفتن انفصال از خدمت برای وی به همراه حکم ۲۰۰ هزارتومان جریمه برای بسیاری شوک آور بود. 
 

Tuesday, July 2, 2013

اجبار یا اختیار

"در دین اجباری نیست. راه درست از بیراهه مشخص شده است."
 بقره، اوایل تشکیل حکومت اسلامی



"ای کسانیکه ایمان آورده اید، کافرانی که نزد شمایند را بکشید. تا در شما درشتی و شدت را بیابند."
توبه،آخرین سوره نازل شده 




"در جمهوری اسلامی کمونیستها هم در بیان عقیده خود آزاد خواهند بود."
 - خمینی، آبان ۵۷، چند ماه قبل از تشکیل حکومت اسلامی




" در تمام موارد فوق هر کس در هر مرحله اگر بر سر نفاق باشد حکمش اعدام است. سریعن دشمنان اسلام را نابود کنید." - خمینی، تابستان ۶۷، یک سال قبل از مرگ

دخترانه های متفاوت; زندگی دختران همجنس گرا

دخترانه های متفاوت; زندگی دختران همجنس گرا

پژوهشگران در مؤسسات معتبر علمی در سراسر دنیا، در پی انجام مطالعات و تحقیقات به این حقیقت دست پیدا کرده اند که همجنس گرایی ریشه ی ژنتیکی دارد و در واقع ساختار مغز انسان به گونه ای است که تمایلات همجنس گرایانه از خود بروز می دهد 
محبوبه.ز، علت احساس تمایل خود به همجنسانش را عشق پسر بودن خود نامید و گفت: از کودکی دوست داشتم، نقشی مانند پدر و یا برادر بزرگترم داشته باشم و با تشکیل خانواده و داشتن همسر از یک زن حمایت کنم و از همان زمان از بازی با پسران و جای داشتن در میان آنان علیرغم این که دوست داشتم یکی از آنان باشم، اکراه داشتم
زیبا.ن دختر دیگری که برای مشاوره جهت رفع مشکل خود به روان درمانگر مراجعه کرده است، گفت: ارتباطات جنسی زنان و مردان، همیشه برای من یادآور نوعی خشونت و بروز رفتارهای خشن بوده است، لذا در برقراری ارتباط با جنس مخالف به ویژه خواستگارانم حتی در حد مکالمه ای کوتاه مشکل دارم و نمی خواهم با یک مرد ازدواج کنم
میترا.م مادر یکی از دخترانی که به همجنس گرایی بیش از دگر جنس خواهی تمایل دارند، با بیان مشکلات فراوانی که در مدرسه، دانشگاه و دیگر محیط های اجتماعی به واسطه ی حضور دخترش که رفتاری متفاوت از دیگر هم جنسان خود دارد، افزود: مشکل ساغر درمانی ندارد، پدرش ما را ترک کرد، با این حال ساغر حاضر نیست مانند دیگر دختران زندگی کند و می خواهد با کسی که احساساتی شبیه خودش دارد، زندگی کند
در دهه های اخیر و با از میان برداشته شدن برخی موانع و پرده ها که تا پیش از آن مانع از صحبت و طرح عریان برخی پدیده های اجتماعی بود، گرایشات همجنس گرایانه به عنوان یکی از حقایق و واقعیاتی که در جوامع گوناگون بشری از سال ها پیش وجود داشته است به نحوی دیگر و شکلی متفاوت مطرح می شود و مورد بررسی قرار می گیرد
مریم دانشفر، کارشناس علوم اجتماعی، در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه آژانس خبری روز(دی نا)، در خصوص آسیب شناسی پدیده ی هم جنس گرایی دختران در اجتماع گفت: محققان و پژوهشگران در دانشگاه ها و مؤسسات معتبر علمی در سراسر دنیا، در پی انجام مطالعات و تحقیقات خود، به این حقیقت دست پیدا کرده اند که همجنس گرایی ریشه ی ژنتیکی دارد و در واقع ساختار مغز انسان به گونه ای است که تمایلات همجنس گرایانه از خود بروز می دهد
وی افزود: جای تردید نیست که تمایلات هم جنس خواهانه و هم جنس گرایانه در ناخودآگاه و شخصیت درونی افراد در جوامع مختلف، وجود دارد و افکار اجتماعی، سطح سواد، تربیت، آموزش، طبقه و محیط خانوادگی و اجتماعی، هیچ کدام نمی توانند فرد را به انتخاب دیگری وادار نمایند
دانشفر خاطرنشان کرد: با این همه نباید از نظر دور داشت که به دور از تعصبات و سخت گیری ها، قبول این واقعیت امری ضروری است که تمایلات همجنس گرایانه در اغلب افراد در سنین 10 تا 15 سالگی وجود دارد و بعد از آن شرایط رشد و نمو و چگونگی محیط بالندگی فرد می تواند در این پدیده اثر گذار باشد
وی هم چنین گرایشات همجنس گرایانه را امری مربوط به ساختار بیولوژی افراد خواند و تأکید کرد: همجنس گرایان، بیمار نیستند، بلکه این پدیده و بروز آن در شرایطی، به عوامل بیولوژیک افراد اعم از زنان و مردان مربوط است و اینکه در برخی جوامع بیشتر شاهد بروز آن هستیم و در کشورهایی کمتر آن را در سطح اجتماع می یابیم، به دلیل نوع ساختار اجتماع کشورهای گوناگون است که تا چه حد و اندازه ای اجازه و امکان بروز و ابراز آن را به افرادی که تمایلات همجنس گرایانه دارد را می دهد
دانشفر از پدران و یا مادرانی که فرزندانی با حالات و رفتارهای مذکور در خانواده دارند، خواست با مراجعه به متخصص و مشاورین این حوزه و طرح مشکلات خود از آنان بخواهند تا در جهت استفاده و بهره گیری از روش و شیوه ی مناسب رفتاری، از ابراز حرکات و برخوردهای نامناسب که اثرات مخرب تر و وارونه ای دارد و گاه ممکن است به فرار دختران از خانه، ارتکاب جرایم و نیز اعتیاد به روان گردان ها و دیگر مواد مخدر می شود، خودداری کنند 
وی اظهار کرد: اصلاح شیوه ها و الگوهای رفتاری در خانواده ها و پرهیز از رفتارهایی که به ایجاد عقده های روانی و اختلالات گوناگون منجر شود، امری است که در پیشگیری و یا بهبود این وضعیت مؤثر است
در پایان گفتگو، دانشفر، مراجعه ی زنان و دختران همجنس گرا به کلینیک های روان درمانی که در حوزه ی مشکلات جنسی و درمان آن فعالیت می کنند را مفید دانست و گفت: این اماکن، کلینیک هایی هستند که افراد می توانند چنانچه بخواهند با کمک مشاور و پزشک، تا حدی که امکان آن وجود داردبا روان درمانی، رفتار درمانی و نیز دارو درمانی، درمان شوند


Monday, July 1, 2013

دیوان عالی آمریکا قانون دفاع از ازدواج را به نفع همجنسگرایان لغو کرد