.

.

Wednesday, August 28, 2013

Russia defends anti-gay law in letter to IOC

LONDON: The Russian government assured the IOC on Thursday it will not discriminate against homosexuals during the Sochi Olympics, while defending the law against gay "propaganda" that has provoked an international backlash.

The IOC received a letter from 
Russian deputyPM Dmitry Kozak giving reassurances the host country will comply fully with the Olympic Charter's provision against discrimination of any kind.

"The Russian Federation guarantees the fulfillment of its obligations before the 
International Olympic Committee in its entirety," Kozak said.

However, Kozak did not back down on the issue of the new law, which penalizes anyone who distributes information aimed at persuading minors that "nontraditional" relationships are normal or attractive.

The law applies equally to everyone and "cannot be regarded as discrimination based on sexual orientation," Kozak said.

The letter still leaves open the question of what would happen to Olympic athletes or fans if they make statements or gestures that could be considered propaganda.

The law has provoked harsh international criticism ahead of the Feb. 7-23 Winter Olympics in the Russian resort of Sochi. Some activists have called for a boycott of the games, though President Barack Obama and British Prime Minister David Cameron have ruled that out.

Kozak's letter came after IOC President 
Jacques Rogge asked the Russians for further clarifications on the law and how it could impact on the Sochi Games.

"We have today received strong written reassurances from the Russian government that everyone will be welcome at the games in Sochi regardless of their sexual orientation," Rogge said in a statement.

The letter was addressed to Jean Claude-Killy, the French IOC member who heads the coordination commission for the Sochi Games.

It's still not clear if an athlete or spectator could be prosecuted for wearing a badge or rainbow pin or waving a small flag in solidarity with gay rights. Political gestures of any kind are also prohibited by the IOC.

The issue attracted attention at the world athletics championships in Moscow last week when Swedish high jumper Emma Green Tregaro painted her fingernails in the colors of the rainbow to support gay rights.

The gesture prompted Russian pole vault star 
Yelena Isinbayeva to complain that Green Tregaro was disrespecting Russia.

In his letter, 
Kozak said the legislation does not impose any restrictions on sexual orientation, and stressed the Russian constitution prohibits discrimination against anyone based on sex, race or religion.

The law on gay propaganda, he said, centers on the "restriction of information that promotes non-traditional sexual relationships among children."

"These legislations apply equally to all persons, irrespective of their race, religion, gender, or sexual orientation, and cannot be regarded as discrimination based on sexual orientation," he said.

The letter added: "These requirements do not attract any limitations for participants and spectators of the Olympic Winter Games in Sochi on their legal right of residence in the territory of the Russian Federation or participation in any events stipulated in the Games program that are contradictory to the Olympic Charter or universally recognized standards of international law on human rights."

Homosexuality was decriminalized in Russia in 1993 and Russian officials have been at pains to emphasize that the law does not penalize gay orientation or activity.

However, the law reflects widespread animosity toward homosexuals in Russian society and its vagueness troubles many. It appears possible that anyone wearing a rainbow flag on the street or writing about gay relationships on Facebook, for instance, could be accused of propagandizing.

Monday, August 26, 2013

قتل یک تراجنسیتی نوجوان در جامائیکا

دیواین جونز ترنسی که در ۱۴ سالگی نه تنها پذرش او را از خانه بیرون کرد بلکه به همسایه ها برای آزار و اذیت وی کمک کرد. این نوجوان درسن شانزده سالگی توسط ضربات چاقو و شلیک گلوله به قتل رسید. جسد وی از یک ماشین در حال حرکت و با لباس دخترانه به خیابان پرت شد و ماشین مورد نظر به سرعت فرار کرد. اما اشتباه او چه بود؟ او به یکی از دوستانش اعتماد کرد و برای اولین بار در عمرش با لباس دخترانه و یه عنوان یک زن در یک مهمانی حضور پیدا کرد. دیواین همراه دو تراجنسیتی دیگر در تپه های شهر مونتگوبی در یک خانه متروکه زندگی میکردند. کلو، یکی از هم اتاقی هایش می‌گوید: «وقتی جسد دیواین را دیدم شوکه شدم و گریه ام گرفت. دیدن او در این وضعیت واقعا وحشتناک بود» مثل خیلی از تراجنسیتی های دیگر جامائیکا کلو هم از گفتن نام کاملش وحشت دارد دیواین با حضور در یک مهمانی سعی کرده بود با لباس دخترانه وارد شود. اما تعدادی از مزاحمان خیابانی او را دوره کرده و مورد آزار و اذیت قرا می‌دهند و زمانی که متوجه تراجنسیتی بودن وی می‌شوند او را تعقیب و پس از آزار و اذیت به قتل می‌رسانند گروه های بین المللی حمایت کننده اغلب جامائیکا را دشمن ترین کشور دگرباشان در نیمکره غربی می دانند پس از قتل دو تن از فعالان حقوق دگرباشان در سال ۲۰۰۶ در جامائیکا سازمان دیده بان حقوق بشر این کشور را “بدترین جایی که تا به حال دیدیم” خطاب کرد فعالان محلی جامائیکا هنوز با این توصیف سازمان دیده بان حقوق بشر مشکل دارند اما خودشان هم اذعان میکنند دگرباش ستیزی به صورت گسترده ای در این کشور وجود دارد. قتل دیواین باعث شده تا در برخی محافل صحبت هایی برای حمایت بیشتر از جامعه دگرباشان جامائیکایی راه بیافتد.

Thursday, August 22, 2013

حقوق همجنسگرایان در سراسر دنیا: بهترین و بدترین کشورها از نظر برابری

قانون برابری ازدواج در بسیاری از کشورها در حال تصویب شدن است اما در روسیه، هر ماه زندگی برای همجنسگرایان وخیم‌تر می شود. آیا رابطه ای بین حقوق رو به افزایش در برخی کشورها و حذف و وخیم تر شدن تجاوز به حقوق آنها در کشورهای دیگر وجود دارد؟
منتشر شده در ۳۰ جولای ۲۰۱۳
 ما رئیس جمهور ایالات متحده را داریم که از ازدواج همجنسگرایان حمایت می کند، و حالا پاپی که اگر چه دقیقا از حقوق برابر برای همه حمایت نمی کند، اما حداقل شروع کرده به صحبت کردن به زبانی که نسبت به پیشینیانش کمتر فتنه جویانه است “اگر کسی همجنسرا باشد، به دنبال خدا و با هدفی والا، من چه کسی هستم که قضاوت کنم؟”. گرچه پس از آن “همجنسگرایی را فی نفسه اختلال نامید”، اما حداقل برای ثانیه ای بنظر جهش عظیمی بنظر می رسد. در مقابل این گفته را با موج قانون‎های ضد همجنسگرایی که در کشورهای دیگر به اجرا در می آیند، مقایسه کنید. در روسیه نوجوانان همجنسگرا آزاد و اذیت می شوند و وادار به ابراز گرایششان در اینترنت می شوند، در مقابل قانونی که کاملا در جهت خلاف حرکت بقیه اروپا بنظر می رسد. این قانون اجازه دستگیری و مجازات افرادی که به گسترش اطلاعات در این زمینه مشغول هستند را، به بهانه “تبلیغات روابط جنسی غیر سنتی” میدهد، حتی اتباع خارجی و این موضوع با واکنش بار ها و کلوپ های همجنسگرایانه سراسر دنیا روبرو شد که ودکا روسی را تحریم کردند و توسط دن ساواج (Dan Savage) آغاز شد و در بارهای لندن گسترش یافت.
در بسیاری از کشورهای آفریقایی همجنسگرایی همچنان غیرقانونی است و قوانین سختگیرانه بیشتری تصویب می شود و خشونت علیه افراد دگرباش افزایش می یابد.
آیا رابطه ای بین حقوق رو به افزایش در برخی کشورها و حذف و وخیم تر شدن تجاوز به حقوق آنها در کشورهای دیگر وجود دارد؟ الیستر استوارت (Alistair Stewart)، مشاور مدیر عامل در Kaleidoscope Trust، سازمانی با مرکزیت بریتانیا که از حقوق افراد دگرباش در سطح بین المللی حمایت می کند، می گوید: “حقیقتا ارتباط های پیچیده ای بین این دو وجود دارد. اگر شما نگاهی به تاریخچه پیشرفت حقوق افراد دگرباش در بریتانیا بندازید، هر پیشرفتی با یک واکنش شدید بدست امده است، در گسترش این موضوع، حالا در مقیاسی جهانی این اتفاق می افتد؛ پیشرفت هایی که در برخی کشورها بدست می اید، واکنش شدیدی را در دیگر قسمت های دنیا تشویق می کند. زمانی که مخالفان حقوق دگرباشان به موضوعی مانند ازدواج همجنسگرایان اشاره می کنند که حتی در بسیاری از کشورها در کتاب ها هم اشاره ای به آن نمی شود، تلاش برای بدست آوردن حتی اولیه ترین حقوق انسانیشان (چون آزادی مشارکت و آزادی در معرض خشونت نبودن) سخت تر می شود، با این بهانه که اگر ما به آنها اولیه ترین حقوق انسانیشان را بدهیم، در مرحله بعد خواهند خواست که در کلیسا هم ازدواج کنند.” اما جاناتان کوپر (Jonathan Cooper )، مدیرعامل Human Dignity Trust، کمتر مطمئن است که این دو به هم مرتبط باشند: “شکنجه های بعدی هم اکنون در حال روی دادن هستند.”
این سازمان قوانین را در سراسر دنیا به چالش می کشد تا به آزار و اذیت دگرباشان خاتمه دهد. کالب اوروزکو (Caleb Orozco)، عضو کمپین حقوق دگرباشان که چالش حقوقی را برای برداشتن قوانین مجازات همجنسگرایی در کشور بلیز آغاز کرده است، در تایید این امر می گوید: “بیشتر کشورها به عهدنامه های حقوق بشری بین المللی پیوسته اند. اگر شما کشور بلیز را بعنوان یک نمونه در نظر بگیرید، تمام عهدنامه های اصلی حقوق بشر سازمان ملل را پذیرفته است و در قانون اساسیشان، حقوقی را برای زندگی خصوصی، برابری و شان قائل شده اند. بنابراین طبعا جرم شناختن همجنسگرایی تجاوز از قانون است. اما برانگیختن چالش حقوقی در مقابل آن شجاعت شخصی بالایی می طلبد. ما هنوز منتظر تصمیم دادگاه هستیم. گفته اند که در آخر جولای تصمیم را اعلام خواهند کرد اما مسلما در حال حاضر بیان نخواهد شد.”
مورد اوزوکو، واکنش سختی را علیه او و جنبش وکیلان متحد بلیز (Unibam) به راه انداخت. گزارشی از Southern Poverty Law Center، سازمان حقوق مدنی ایالات متحده، در هفته گذشته، تاثیری که گروه های تندرو مذهبی ایالات متحده بر بلیز و سایر کشورها داشته اند را پر رنگ کرده بود. هیدی بیریچ (Heidi Beirich)، نویسنده گزارش می گوید: “بسیاری از این گروه های حقوق-مذهبی ایالات متحده می دانند که دعوا بر سر حقوق دگرباشان در ایالات متحده را باخته اند، و حالا به نیروهای ضد دگرباش در کشورهایی که خشونت علیه دگرباشان رایج است، کمک می کنند و آنها را تشویق می کنند. این گروه ها هیزم در این آتش تند می ریزند.”
استوارت می گوید: “این همان مدل ماموریت های مبلغان مذهبی کلاسیک است، این بار در جایی که پول، منابع و سازمان ها در کشورهایی که هدف گرفته اند، شکل گرفته اند.” همچنین ارزش دارد که بیاد بیاوریم چه کشوری مسئول میراث مجازاتیست که میلیون ها افراد دگرباش، امروزه در معرض آن قرار دارند. بیش از ۷۵ کشور وجود دارند  که همجنسگرایی همچنان در آنها جرم شناخته می شود؛ کوپر می گوید: “چهل و دو تای آنها مستعمران سابق بریتانیا می باشند، بنابراین می توانیم ببینیم که این سیاست از کجا می آید.” دیدن اینکه کدام کشورها در خصوص حقوق دگرباشان بسوی بدتر شدن شرایط پیش می روند، سیاهه هولناکی می سازد، اما استوارت به پشتیبانی که می بیند خوشبین است. “یکی از مسائل اطمینان بخش که بخصوص از دل پاسخ به قانون روسیه بیرون می آید این است که درک بین المللی رو به رشدی وجود دارد. یکی از آخرین تکه های بزرگ جا‌نیفتاده جنبش حقوق مدنی، اشاره به سمت حقوق افراد دگرباش است، و بی شک بنظر می رسد که رشد بین المللی قابل توجهی در حمایت از این تغییر وجود دارد.
 در چه جاهایی حقوق دگرباشان افزایش یافته است؟
بخش هایی از آمریکای لاتین بعنوان استاندارد برای حقوق دگرباشان باقی مانده است. قانون هویت جنسی سال ۲۰۱۲ آرژانتین اجازه تغییر جنسیت در گواهی تولد افراد تراجنسیتی را می دهد. همچنین بر اساس قانون سال ۲۰۱۰ حقوق برابری برای ازدواج همجنسگرایان با ازدواج دگرجنسگرایان چون حضانت فرزند به تصویب رسید. اروگوئه و مکزیکو سیتی نیز حضانت فرزند و برابری ازدواج را اجازه می دهند و هفته گذشته کلمبیا اولین قانون اتحاد مدنی افراد همجنس (و نه ازدواج) را به رسمیت شناخت. در آسیا، ویتنام سال گذشته اولین رژه غرور همجنسگرایان را تجربه کرد. سه شنبه خبر آمد که وزارت دادگستری این کشور، لایحه ای را برای قانونی کردن ازدواج، پس از حمایت وزارت سلامت در ماه آوریل، در دست بررسی دارد. در سنگاپور رژه غرور همجنسگرایان موسوم به Pink Dot در اواخر ماه جوئن، نزدیک به ۲۱۰۰۰ نفر، یعنی بیشترین تعداد از زمان شروعش را جذب کرد.ونسنت ویجی سینگا (Vincent Wijeysingha) تبدیل به اولین سیاستمدار همجنسگرای سنگاپوری شد که گرایشش را اعلام کرده است. این کشور تماس جنسی همجنس را ممنوع کرده است، اما این منع به ندرت اتفاق می افتد.
سازمان Human Dignity Trust شکایتی را علیه مناطق اشغال شده بدست ترکیه قبرس شمالی، تنها جایی در اروپا که همچنان همجنسگرایی در آن غیرقانوینیست، نزد دادگاه حقوق بشر اتحادیه اروپا برده است که به پیروزی نزدیک است.
در نامه ای به سازمان Kaleidoscope Trust، نخست وزیر ترینیداد و توباگو خواستش در خصوص تجدید نظر در قوانین منع همجنسگرایی در این کشور را ابراز کرده است. نخست وزیر جاماییکا خواست مشابهی بیان کرده است (گرچه خشونت علیه دگرباشان در حال افزایش است). در مالاوی، رئیس جمهور در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که قوانین این کشور مبنی بر مجازات همجنسگرایی تجدید نظر خواهد شد.
شمار کشورهایی که ازدواج همجنسگرایان در آنها قانونی می شود با اضافه شدن دانمارک، برزیل، فرانسه ونیوزیلند به افزایش ادامه می دهد. ماه گذشته در ایالات متحده، در حالی که رییس جمهور، باراک اوباما از ازدواج همجنسگرایان و قانونی بودن آن در برخی ایالات، در مجامع عمومی حمایت کرد، دیوان عالی قانون حمایت از ازدواج (که دولت فدرال را از به رسمیت شناختن ازدواج بین زوج های همجنس منع می کرد) را به دلیل مغایریت با قانون اساسی، غیرقانونی دانست. و البته انگلستان و ولز اکنون از قانون ازدواج (زوج های همجنس) ۲۰۱۳ برخوردارند.
در چه جاهایی حقوق دگرباشان کاهش یافته است؟
در ایران، در جایی که همجنسگرایی با اعدام مجازات می شود و شما فکر می کنید که حقوق دگرباشان دیگر بدتر از آن نمی شود، امسال رییس ستاد حقوق بشر اسلامی این کشورهمجنسگرایی را بعنوان “بیماری که باید درمان شود” تشریح کرد. البته حقوق دگرباشان در بسیاری دیگر از کشورهای خاورمیانه بهتر از این نیست. موسسه ایلگا (ILGA) نگاه جامعی به هموفوبیا مورد حمایت کشورها در گزارش سال ۲۰۱۳ خود ارائه می دهد.
دو هفته پیش جسد یک فعال حقوق دگرباشان، در خانه اش در شهر یائونده، پاییتخت کامرون در حالیکه شکنجه شده بود، گردن و پاهایش شکسته بودند و بدنش با آهن سوزانده شده بود، کشف شد. حرکت این فرد در بروز گرایشش و فعالیت هایش در حمایت از حقوق دگرباشان در کشوری که همجنسگرایی در آن مجازات زندان دارد و خشونت علیه این افراد رایج است و هیچگاه هم پیگیری نمی شود، بسیار حیرت انگیز و شجاعانه بود. گزارش سال ۲۰۱۳ عفو بین الملل در خصوص حقوق بشر جهانی از افراد و وکیلانی صحبت می کند که بخاطر دفاع از حقوق همجنسگرایان تحت آزار و شکنجه و خشونت قرار می گیرند. در یک مورد پسری بدلیل ارسال یک پیام کوتاه به پسری دیگر به سه سال حبس محکوم شده است.
در همسایگی کامرون، قوانین ضد همجنسگرایی نیجریه، حتی بیشتر از این نیز سختگیرانه تر می شوند. به تازگی قانونی به تصویب رسیده است که ازدواج همجنسگرایان را غیرقانونی میداند و مجازات حبس ۱۴ ساله برای آن تعیین کرده است. این قانون همچنین ملاحظاتی دارد که از فعالیت های گروه های مدافع حقوق دگرباشان جلوگیری می کند و همچنین اگر بدانید فردی همجنسگراست و اطلاع ندهید، در جرم مشارکت داشته اید.
 سیاستمداران در اوگاندا در تلاش هستند تا لایحه ای مشابهی را به تصویب برسانند، و در سمت دیگر در تلاش هستند تا برای روابط همجنسگرایانه مجازات اعدام تدارک ببینند. افرادی که به جرم همجنسگرا بودن مجرم شناخته می شوند، می توانند به حبس ابد محکوم شوند و کسانی (پدر و مادر، معلم و یا پزشک) که به همجنسگرا بودن فردی شک می کند و گزارش نمی دهد، مجازات خواهد شد.
هفته گذشته رئیس جمهور زیمباوه بیان داشت که این کشور هیچگاه همجنسگرایی را نخواهد پذیرفت، و اینکه همجنسگرایان “از خوک ها، بزغاله ها و پرندگان هم پست تر هستند.” در ۳۸ کشور آفریقایی همجنسگرایی غیرقانونیست.
در روسیه، حقوق همجنسگرایان بسیار از کشورهای دیگر اروپا دور می شود. قانون جدید افرادی که روابط جنسی غیر سنتی را در بین کودکان تبلیغ و ترویج می دهند، مجازات خواهند شد. همچنین خشونت بر علیه دگرباشان در حال افزایش است. فعالان حقوق دگرباشان معتقدند آمار رسمی از خشونت ها علیه دگرباشان بدلیل اینکه اغلب آنها گزارش نمی شوند و یا پلیس گزارش را تحت این عنوان ثبت نمی کند، پایین است. هفته گذشته Pink News مدعی شد که گروهی نئو نازی با اغفال نوجوانان، آنها را به مهمانی می کشانده و وادار به بروز گرایششان در مقابل دوربین و به اشتراک گذاری آن در سایت های اجتماعی می کرده که یک قربانی در این خصوص گزارش شده است؛ جوان ۱۹ ساله، پس از اینکه گرایش جنسی اش آشکار می شود دست به خودکشی می زند.
حمله های نوسازی شده روسیه به همجنسگرایی می تواند به پشت مرزهایش نیز گسترش یابد؛ تلاش هایی در اکراین در جریان است تا تبلیغات برای همجنسگرایی را ممنوع کند و در ماه می، پارلمان این کشور لایحه غیرقانونی کردن تبعیض بر اساس گرایش جنسی را پس از اعتراض فعلان ضد همجنسگرایی رد کرد.

Wednesday, August 21, 2013


۵۳کشور در دنیا کشورهای اسلامی هستند که دارای حاکمانی مسلمان هستند که قوانین اسلامی را در آنها پیاده میکنند . جالب است که مردم این کشورها از هر نژاد ، فرهنگ ، موقعیت جغرافیائی و زبان تنها در اسلام ، فقر و عقب ماندگی با یکدیگر اشتراک دارند . حال به این امارها دقت کنید .

1 – فقیر ترین و عقب افتاده ترین کشور اروپا .. کشور اسلامی آلبانی است .

2 – اکئر کشورها ی خاور میانه با آنکه دارای ثروتهای هنگفت طبیعی هستند ، جزء کشورهای فقیر ، عقب مانده و جهان سومی حساب میشوند .

3 – کشورهای ترکیه ، امارات متحده عربی ، مالزی تنها کشورهای در حال پیشرفت این مجموعه هستند که یا حکومت سکولار دارند یا قوانین اسلامی را اجرا نمیکنند .

4 – کشورهای ایران و مصر در حالی جزء کشورهای عقب مانده و جهان سومی حساب میشوند که تا قبل از استیلای اسلام اعراب بر انها دارای بزرگترین تمدنهای تاریخ بوده اند .

5 – تنها کشور پیشرفته ای که زمانی اسلام در آن رواج داشته ، اسپانیاست که قرنها قبل مردمش اسلام را از کشورشان بیرون کردند .

6 – منبع اصلی تریاک ، هروئین و حشیش دنیا کشور مسلمان افغانستان است که مردمانش به شدت اعتقادات مذهبی دارند .

7 – معدود دزدان دریائی باقیمانده در جهان از کشور مسلمان سومالی هستند .

8 – این کشورها دارای بالاترین آمار جرم و جنایت ، کشتار و ترور و خشونت در دنیا هستند .

ازآمارهای مربوط به فقر منجمله فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی که بگذریم …. دیکتاتوری حاکم بر قریب به اتفاق این کشورها را هم نادیده بگیریم … یکنفر به من بگوید که اسلام برای این کشورهای فلک زده چه ارمغانی داشته است !؟

Tuesday, August 20, 2013

بگفته اسقف “مایکل دوو” همجنس گرایی موضوعی است که مردم در برابر آن بطور کلی به چهار شکل مختلف از خود عکس العمل نشان میدهند : 
دیدگاه اول، این گروه از مردم را افرادی روسپی (فاحشه) می داند که با عمل خود در برابر خدا طغیان کرده و دست به گناهانی قبیح می زنند که شایسته مجازات اند
دیگاه دوم، در این رابطه میگوید که باید با این افراد همانند یک بیمار برخورد نمود. بعبارت دیگر این افراد در رده بیمارانی میباشند همانند معتادین به الکل.
دیگاه سوم، اعلام میکند این موضوع یک مسئله ژنتیکی می باشد که بصورت تصادفی در خلقت رخ داده است و میبایست برای درمان آن با شفقت میبایست برخورد نمود
دیگاه چهارم، در همین زمینه بر این باورند که این مسئله تنوعی است در خلقت همانند افراد چپ دست در برابر افراد راست دست و این موضوعی است که باید آنرا پذیرفت و برای آن خوشحال بود
به جرات می توانم ادعا کنم که تفکر اول در میان عامه مردم ایران غالب و پیروز است . قشر روشنفکر عموما به شیوه دوم و سوم قضیه را می نگرند و خیلی کم اند افرادی که دید چهارم را نسبت به همجنسگرایی دارند . این ها یا خود هم جنس گرا هستند یا از طرفداران افراطی حقوق بشر در جامعه اند
همجنسگرایی یک گرایش جنسی است و نه یک تمایل مفسدانه و شهوت آمیز . در حقیقت همجنسگرایان تنها و تنها یک اقلیت جنسی هستند که به دلایل مختلف و قابل توجیه نیازها و گرایشات متفاوت از سایر مردم دارند . متاسفانه در کشور ما عده ای مفاهیمی نظیر همجنسگرایی و بچه بازی را یکسان تلقی می کنند و همه را یک گرایش غیراخلاقی و آلوده به فساد می دانند . اما غافل از آنکه همجنسگرایی گرایشی است که ریشه در نهاد افراد دارد . امروزه در بسیاری از کشورها نظیر ایران همجنسگرایی مجازات هایی از قبیل اعدام و سنگسار را در پی دارد و عقل سلیم نمی تواند بپذیرد که همجنسگرایان این عواقب ناگوار را فقط به سبب رواج فساد تحمل کنند .
جهل؟
خرافات؟
سوء استفاده از عوام؟
واقعا چی می شه گذاشت اسم این عقاید مسخررو؟؟

Monday, August 19, 2013

It’s Never Too Late

We have heard from men and women of all ages who are discovering their sexual orientation.  And regardless of whether the caller is 17 or 77, he/she will say something like: “I feel silly figuring this out at this age.  I should have realized sooner.”  While the media may make it seem like everyone is coming out at 12, the reality is that people come out at all different times in their life.
While it can seem obvious once a person has discovered his/her sexuality, the road there is not always easy.  Often there is not a supportive environment for someone to even explore feelings that might not be consistent with society’s “norm,” and sometimes the environment can be downright hostile and makes those feelings almost impossible to think about due to a real concern for self-preservation.
No matter what the age of discovery, it is the right time for that person.  

Wednesday, August 7, 2013

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان گفته است که افراد همجنسگرا نباید به حاشیه رانده شوند، بلکه باید جذب جامعه شوند. 
 پاپ که در جمع خبرنگاران و به هنگام برگشت از سفرش به برزیل صحبت می کرد بار دیگر موضع کلیسای کاتولیک رم مبنی بر این که برقرار کردن رابطه جنسی با هم جنس گناه است را تایید کرد، اما داشتن گرایشات هم جنس گرایانه (به شرط آن که رابطه جنسی برقرار نشود) گناه نیست.رهبر کاتولیک های جهان همچنین گفت: “اگر یک فرد همجنسگرا در جستجوی خدا و نیت خیر است، من چه کسی هستم که درباره این فرد قضاوت کنم؟”
موضع پاپ فرانسیس درباره همجنسگرایی به نسبت پاپ های پیشین به مراتب مسالمت آمیزتر است. پاپ بندیکت شانزدهم، رهبر سابق کاتولیک های جهان در سال ۲۰۰۵ با امضای مدرکی تاکید کرد مردان دارای گرایشات همجنسگرایی نباید کشیش شوند. اما پاپ فرانسیس گفته که کشیش های همجنسگرا باید بخشیده و گناهانش فراموش شود. پاپ فرانسیس همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت که خواستار نقش بیشتر زنان در کلیسا است، اما خاطرنشان کرد که زنان نمی توانند کشیش شوند.